ÄRIPINNAD TÄHESAJU ÄRIlinnakus

tähesaju kaksikud

Saadaval viimased vabad pinnad
#loftoffice

UUS KONTSEPTSIOON

Tähesaju Kaksikud on ärihooned, mille näol on tegemist uute multifunktsionaalsete kaubandus- ja kontorihoonetega Tähesaju äripiirkonnas. Ärihooned erinevad teistest omataolistest peamiselt selle poolest, et kõrgete lagedega kaubandus- ja kontoripindade funktsionaalsust toetavad samas hoones asuvad erineva suurusega laopinnad. Uudne kontseptsioon võimaldabki ettevõtetel ühendada omavahel nii lao, kaubandus kui ka kontori funktsiooni. Kõnealune lahendus aitab ettevõtetel hoida kokku aega ja lihtsustada igapäevast tööd, mille tulemusel vähenevad tööjõu- ja kõrvalkulud märgatavalt. Kauba väljastamiseks ja vastuvõtmiseks on rentnikutel hoone tagaküljel tänavatasapinnas asuvad laadimisuksed ning eraldi sissepääs klientidele.

Tähesaju Kaksikud on esinduslikud ja peaaegu identsed, mis muudab nad kliendi jaoks veelgi silmatorkavamaks. Hoone ehitatakse ettevõtetele, kes soovivad tuua oma esinduskaupluse või äriruumid madalate kõrvalkuludega tänapäevastele pindadele.

Tähesaju liiklusplaan

Kaks uut maamärki Tähesajus

Uued ärihooned asuvad populaarses Tähesaju Äripargis aadressidel Tähesaju tee 9 ja Tähesaju tee 11. Ärilinnakus asuvad kaubanduspinnad ja äripinnad, mille peamisteks märksõnadeks on läbimõeldud ruumilahendused, head parkimisvõimalused, lihtne logistika ning madalad halduskulud. Tugevate kaubamärkide koondumine tekitab sünergia, mis on kasulik nii firmadele kui keskust külastavatele klientidele. Täna asuvad ärilinnakus Lidl, Bauhaus, Motonet, Prisma, Selver, Hortes, Home4You, Magaziin, Toyota (Elke Auto) ja teised tuntud kauplused.

Populaarne Tähesaju City asub Tallinna kesklinnast vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel. Mugav parkimine ja kõigile huvitavad kauplused võimaldavad siin kogu perega mõnusalt sisseoste teha. 

Lasnamäe enam kui 112 000 potentsiaalset klienti ei pea Tähesajusse tulekuks kodust kaugele sõitma. Lisaks teenindab keskus ka kogu lähiümbrust: Pirita ja Merivälja piirkonda, Viimsi valda, Maardut, Kallaveret ja Muugat. 

TÄHESAJU TEE 9 ÄRIPINNAD

 * Hindadele lisandub käibemaks

 

Vaata lähemalt ka Tähesaju Miniladu

TEKKIS HUVI? VÕTA MEIEGA ÜHENDUST!

Tomas Salamäe

Tomas Salamäe

Projektijuht

+372 5668 8773
tomas.salamae@restate.ee

Müügipartnerid